Om Reloading Center

Vapen


Ammunition

Skjutbana

Verkstad & Service


Reloading Center - mer än din vanliga vapenaffär..

Vi går hela vägen för att hjälpa Dig med ditt jaktvapen!


Grundat på ett gediget kunnande med mer än 30 år i branschen kombinerar Jürgen Schild ett modernt säkerhetstänkande med gammal tysk genuin vapentradition för att kunna erbjuda marknadens vackraste precisionsvapen för jakt.


Oavsett om du väljer ett vapen i standardmodell eller ett skräddarsytt specialbyggt vapen så tillverkar vi din studsare efter dina behov och budget. Om du är en erfaren storviltsjägare eller nybörjare spelar ingen roll, du är givetvis lika välkommen.


Vi erbjuder customtillverkade jaktvapen, handladdad och anpassad ammunition till ditt jaktvapen, 100m underjordisk skjutbana och fullutrustad vapenverkstad.


SYMBIOS

Ditt vapen, kikarsikte, ammunition bildar det perfekta systemet, anpassat och skräddarsytt efter dig för att ge dig jaktglädje i många år framöver..


"Att investera i ett fint customvapen är ett beslut som kommer att betala sig många gånger om ..i precision, prestanda och nöje! En av de bästa sakerna man kan unna sig som jägare och fantast med uppskattning för det där extra är ett customvapen, anpassat och byggt efter individuella önskemål och personlig smak. Med ett brett utbud av valmöjligheter är vi här för att göra valet enklare för dig! Att skapa ett customvapen, speciellt designat och handbyggt för dig, är en upplevelse varje jägare och skytt borde uppleva minst en gång i livet." - Jurgen Schild.


Vi står gärna till tjänst med förslag och svar på frågor som ni kan tänkas ha om ett customvapen! Våra år av erfarenhet med byggandet av exklusiva vapen kommer att hjälpa dig att bestämma exakt vad som är rätt för dig. Tveka inte att höra av dig till oss på Reloading Center, ditt nya customvapen väntar på dig!


Välkommen